Kalle Heikkinen

Kalle Heikkinen

Palveleva asuntomyyjä

kalle.heikkinen@asuntokompassi.fi

Soita: 0400 170 363

Hyvää ja mieluisaan kotiin on mukava tulla!

Elämäntilanteen muutoksissa uuden kodin löytäminen ja vanhan myyminen on monesti tarpeen, tästä otan mielelläni haasteen vastaan auttaen teitä asuntokaupan kaikissa vaiheissa.

Olen myyntihenkinen ja palvelualtis, tärkeimpinä arvoinani mm. rehellisyys, huolellisuus, sekä sujuva ja miellyttävä yhteistyö asiakkaan kanssa.

Ilokseni olen saanut olla mukana satojen ihmisten asunnonvaihdon haaveiden ja toiveiden toteuttamisessa, toivottavasti myös Teidän.

Vankalla myyntikokemuksella ja ammattitaitoisen tiimimme kanssa teemme kotisi vaihdosta helppoa ja vaivatonta.

Asiakkaan toteamaa: Kalle on ammattitaitoinen ja luottamusta herättävä myyjä. Hän kuuntelee rauhallisesti ja tarkasti asiakasta, kunnioittaa hänen kotiaan, toiveita sekä ajatuksia. Hän pitää tarkasti sopimuksista kiinni ja tiedottaa asioista ajallaan. Oli todella miellyttävää tehdä yhteistyötä, kun ei ollut painostavaa tunnetta. Seija

Haastava työ vaatii vastapainoksi rentoutumista. Hyvä fyysinen kunto auttaa jaksamaan pitkienkin päivien yli. Luonto on minulle erityisen tärkeä, harrastan luontokuvausta, patikointia ja maastossa hiihtämistä. Rullaluistelu ja kuntosalitreenit kuuluvat myös harrastuksiini.

kalle-profiili