Suunnitteletko asunnon myyntiä?

Valitse avuksesi luotettava ammattilainen

Asunnon ilmainen arviokäynti

Tutustumme kanssasi kohteeseen, teemme tilannekartoituksen, annamme hinta-arvion ja laadimme sinulle parhaan mahdollisen kodinmyyntisuunnitelman. Arviokäynti on maksuton, eikä velvoita sinua asunnon myyntiin.

Kohde

Käymme yhdessä läpi myytävän kohteen sijainnin, ominaisuudet ja yksityiskohdat. Kertaamme yleisiä hintaan vaikuttavia tekijöitä ja hankimme tarvittaessa lisätietoa.

Hinta-arvio

Kohteen tietoihin perustuen saat kulloistakin markkinatilannetta vastaavan hinta-arvion. Hinta-arvio on nimensä mukaisesti asiantuntijan antama paras arvio kohteen senhetkisestä arvosta.

Tarjous

Hinta-arvion lisäksi annamme sinulle tarjouksen omista palveluistamme. Päätöstä ei tarvitse tehdä samalla kertaa, vaan voimme palata asiaan myöhemminkin.

Pyydä meidät ilmaiselle arviolle

palaute_LQ0lx740oa
palaute_D70ZYlv9nW
palaute_4796RX39jG-
palaute_DkENwQA9Rw

Meille jokainen kohde on yhtä tärkeä

Meillä Asunto Kompassissa apunasi asunnon myynnissä on joukko kokeneita kiinteistövälityksen ammattilaisia. Kohdetta myydessä avaamme faktat, hyödynnämme paikallistuntemustamme ja pyrimme aina myyjän kannalta parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Toimintamme on läpinäkyvää ja työskentelyämme leimaavat suoruus, rehellisyys sekä vilpittömyys. Kohtaamme ihmiset tasavertaisesti ja olemme aina asiakkaan puolella.

Mitä arviokäynnillä tapahtuu?

Maksuttoman hinta-arviokäynnin tarkoituksena on käydä läpi kohteen hintaan vaikuttavia tekijöitä, vallitsevaa markkinatilannetta sekä asiakkaan omia myyntiin liittyviä ajatuksia. Arviokäynti on maksuton, eikä se velvoita sinua myyntitoimeksiantoon kanssamme.

Asunnon Digimyyntipalvelu

Asunnon myyjän palvelu­kokonaisuus

Kun solmit myyntitoimeksiannon kanssamme, tarjoamme sinulle täyden palvelun paketin, joka pitää sisällään seuraavat kohdat:

Hinta-arvio

Asiakirjojen hankinta

Kohteen valokuvaus

Kohteen dronekuvaus

Kohteen 3D-virtuaaliesittely

Markkinointimateriaali

Monikanava­markkinointi

Kohde-esittelyt

Tarjousneuvottelut

Kaupanteko

Asunnon myynnin vaiheet

1. Hinta-arvio

Teemme maksuttoman arviokäynnin kohteessa.

2. Toimeksiantosopimus

Toimeksiantosopimuksessa käymme läpi kaikki asunnon myyntiin liittyvät seikat. Käytämme Kuluttaja-asiamiehen hyväksymää toimeksiantosopimusta. Tämän lisäksi laadimme yhdessä kodinmyyntisuunnitelman, jonka pohjana on pitkä kokemuksemme ja paikallistuntemuksemme.

3. Kohteen kuvaus ja asiakirjat

Kuvaamme kohteen sisältä, ulkoa sekä yläilmoista dronella. Teemme virtuaaliesittelyn, hankimmemyyntiä varten tarvittavat asiakirjat ja käymme ne yksityiskohtaisesti läpi. Laadimme kohteen myyntitekstin ja tallennamme kaikki tiedot järjestelmään. Tarvittaessa hankimme myynnin kannalta oleellista lisätietoa kohteesta.

4. Myynti

Markkinoimme kohdetta sekä sähköisissä että perinteisissä kanavissa. Jokainen ammattilaisemme tutustuu kohteeseen ja markkinoi sitä myös suoraan olemassa oleville asiakkaillemme. Sovimme ja järjestämme esittelyjä ja toimitamme kohteesta lisäinformaatiota sitä pyytäville. Kontaktoimme esittelyssä käyneitä ja pyrimme vauhdittamaan kaupan syntymistä. 

5. Ostotarjous

Ostotarjous laaditaan aina kirjallisesti tai sähköisen järjestelmän kautta. Neuvottelemme sekä ostajan että myyjän kanssa parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Käymme myyjän kanssa läpi tilanteen sekä erilaisia vaihtoehtoja ja etenemme aina myyjän toiveiden mukaisesti.

6. Kaupanteko

Kun ostotarjous on hyväksytty, aikataulutamme kaupanteon eri osapuolten kanssa ja hankimme tarvittavat ajantasaiset asiakirjat. Ennen kaupantekoa käymme sekä ostajan että myyjän kanssa läpi kaupan yksityiskohdat. Kaupantekotilaisuudessa luovutamme molemmille osapuolille kaikki kauppaan liittyvät asiakirjat yhdenmukaisina.

Apunasi asuntokaupoilla