Pirjo Mäkinen

Pirjo Mäkinen

Kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, RAKI, kaupanvahvistaja
pirjo@asuntokompassi.fi
050 464 9263

  • Kiinteistönvälittäjän ura alkoi vuonna 2004
  • Kiinteistöedustajan tutkinto 2006
  • LKV pätevyys 2006
  • Merkonomi tutkinto 2020
  • YKV ylempi kiinteistönvälittäjä pätevyys 2021
  • RAKI rakennuttaja- ja kiinteistöasiamies tutkinto 2022
  • Kaupanvahvistaja

Rakkaus alaan ja halu löytää sopivia koteja asiakkaille heidän erilaisiin elämäntilanteisiinsa on kantanut alalla vuodesta 2004.

Toimin laajalla alueella ja markkinoin PK-seudun koteja maaseudulle, sekä toisin päin. Näin ollen minulle tulee myytäviä kohteita Helsingistä – Vantaalta Sipooseen ja Porvoosta Askolan kautta Lahteen.

Aina on kunnia-asia saada koti myyntiin ja myydä koti, ihan parasta on onnistua molemmissa osa-alueissa stressittömästi saman asiakkaan kanssa.

Olen myynyt loma-asuntoja vuosina 2008–2010 Turkista, Bulgariasta ja Virosta. On ollut mielenkiintoista nähdä, miten eri tavalla eri maissa juridiset asiat, sekä käytännön asiat toimivat ostoprosessin aikana.

Uudiskohdetuotanto on minulle tuttua niin suunnittelun- kuin juridiikan osa-alueilla ja työskentelen tälläkin hetkellä rakennusliikkeiden kanssa tiiviissä yhteistyössä. Hallitsen RS-asiat, markkinointiin ja kauppaan liittyvät prosessit. Sisustussuunnittelua ja pohjaratkaisun suunnittelua teen myös ja voin tarvittaessa osallistua kokouksiin ja erilaisiin uudiskohdetarkastuksiin.

Pidän toimeksiantajaa aina ajan tasalla esittelyissä tulleista katsojien kommenteista, joita voimme hyödyntää kodin esittelyssä ja markkinoinnissa myös myynnin ollessa jo käynnissä. Laatiessani myyntitekstiä Sinä olet paras henkilö kertomaan kotisi parhaista puolista ja se antaa kotisi markkinointiin sen ansaitsemaa luonnetta.
Nöyrällä asenteella asettumalla asiakkaan tilanteeseen, sekä selvittämällä tarkasti kokonaisuuden myyntikohteen markkinoinnissa ja kaupassa vältytään turhilta reklamaatioilta.

VAPAA-AIKA

Vapaa-aikani kuluu hyvin pitkälti Canecorso mix urospennun kouluttamiseen, metsälenkkeihin ja koirakavereiden tapaamisiin koirapuistossa. Perheeseeni kuuluvat jo aikuiset lapseni, joiden kanssa vietämme aikaa tehden ruokaa ja ulkoillen. Kuuntelen paljon kirjoja pitkähköillä automatkoilla ja olen kiinnostunut niin henkisen kehityksen kategoriasta, kuin elämänkerroista.

pirjo-koko