fbpx

Tarmo Valmela

Tarmo Valmela

KED

TARMO! No kyllähän jo nimikin kertoo, että energiaa riittää asuntokaupan haasteisiin!

Kodin vaihtaminen on yksi elämän suurimmista muutoksista ja siinä haluan auttaa juuri Sinua. Haluan olla tukenasi ja tehdä työtä sen eteen, että lopputulos olisi mahdollisimman onnistunut. 

Hyvät valokuvat ovat äärimmäisen tärkeät myynnissä ja markkinoinnissa. Valokuvauksen ammattilainen olen ollut omassa yrityksessäni vuodesta 1996, joten voin taata, että myytävästä kohteesta tulee ensiluokkaiset kuvat kaikkiin tarvittaviin medioihin. 

Olen tehnyt pitkän uran myös kilpatanssijana, valmentajana, tanssinopettajana ja koreografina. Menestyminen rankassa lajissa on vaatinut määrätietoisuutta, sitkeyttä, uhrauksia ja äärimmäisen kovaa työtä. Tätä kaikkea tarvitaan myös asuntokaupan onnistumiseen.

Vapaa-ajalla harrastan rumpujen soittoa, laulamista, ompelua, kirjoittamista, kokkaamista ja mitä milloinkin mieleen juolahtaa. Kaikenlaista on tullut kokeiltua ja kokeillaan varmasti jatkossakin. Mieli avoinna kohti uusia seikkailuja!

Tarmolla ja energialla palvelen asuntokaupoissa juuri Sinua!

_PDV9429_1800pix

Myymme asuntosi ilmaiseksi!
Osallistu arvontaan ja voita!

Vaihtamassa isompaan tai pienempään? Muuttamassa muualle?
Pyydä asiantuntevat ammattilaiset luoksesi arviokäynnille ja osallistut samalla arvontaan, jonka palkintona on ilmainen asunnonvälitys.