Toini-Maria Uhlbäck

Toini-Maria Uhlbäck

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV Maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja

Olen välittäjä suurella sydämellä. Useimmat asiakassuhteeni ovat kymmenien vuosien, luottamukseen perustuvia suhteita. Olen saanut auttaa asiakkaitani asuntotarpeen muuttuessa. Palvelualttiina pankki- ja välitysalan konkarina olen työskennellyt yli 40 vuotta, josta 30 vuotta kiinteistönvälittäjänä. Arkielämästä opittuja taitoja, täsmällisyyttä ja tosiasioita arvostaen nautin työstäni edelleen. Nautitaan yhdessä.

Erityisosaaminen:
Asunto-osakkeen- ja kiinteistökaupan lisäksi hallitsen uuden asunnon kaupan lainsäädännön, perhe- ja perintöoikeuden erityiskysymykset. Erityisesti toimeksiannot jossa leski, kuolinpesä, perillinen tai testamentinsaaja on kaupan osapuolena, ongelmallisine verotuskysymyksineen.

Alan koulutus:
Laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV), Ylempi kiinteistönvälittäjä (YKV). Tutkinnon suorittanut osoittaa korkeatasoisen osaamisensa kiinteistönvälitystehtävien hoidossa, sekä hallitsevansa kiinteistönvälityksen erikoistapaukset laaja-alaisesti. Ylemmällä kiinteistönvälittäjän koulutuksella ja tutkinnolla on arvostettu asema kiinteistönvälittäjien keskuudessa. Tutkinnon on voinut suorittaa vuodesta 1987 lukien.

Luottamustoimissa toimin SKVL:n (Suomen Kiinteistönvälittäjät Ry) alueneuvostossa.

ak_tmu_esittely