Asunto Kompassi Oy LKV

Asiantuntevaa palvelua rennolla otteella

Aitoja koteja hyvään arkeen

Asunto Kompassi on aidosti lahtelainen kiinteistövälitystoimisto, joka on jo vuodesta 2007 lähtien palvellut asunnon myyjiä ja ostajia mutkattomalla otteella ja rautaisella ammattitaidolla. Samalla sitoumuksella palvelemme nyt myös Uudellamaalla.

Pitkän kokemuksen ja erinomaisen paikallistuntemuksen lisäksi välittäjillämme on vahva henkilökohtainen ote työhön, hyvä pelisilmä ja kyky etsiä ennakkoluulottomia ratkaisuja asiakkaidemme hyväksi.

Perinteisten välityspalveluiden lisäksi neuvomme sinua myös muissa omaisuuden hallintaan kuten verotukseen liittyvissä kysymyksissä.

Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjät SKVL ry:n jäsentoimisto. Olemme kirjallisesti sitoutuneet noudattamaan Kiinteistöalan keskusliitto KVKL:n Hyvää Välitystapaa.

Meidät on hyväksytty SKVL:n laatuyritykseksi vuonna 2008. Olemme suorittaneet SKVL:n laatuvalmennuksen, laatineet oman laadunhallintajärjestelmän, sekä laatukäsikirjan. Toimintaamme auditoidaan säännöllisesti.

HVTlogo_3D_300dpi
LaatuleimaWEB80mm
AAA-logo-2019-FI

Yrityksellämme on edustus mm. seuraavissa luottamustoimissa

SKVL (Suomen Kiinteistönvälittäjät Ry) hallitus

SKVL laatuvaliokunta

Päijät-Hämeen kiinteistönvälittäjien hallitus

Suunnitteletko kodin vaihtoa?

Asunto Kompassi tarjoaa asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua kaikissa asunnon myyntiin liittyvissä vaiheissa.

Liity joukkoomme!

Tiimissämme on aina tilaa positiivisella asenteella varustetuille ammattilaisille. Mikäli arvomme ja toimintatapamme kohtaavat ja sinulla on aiempaa kokoemusta alalta, saatat olla etsimämme.

Soita tai lähetä hakemus sähköpostilla. Yhteydenottosi käsitellään luottamuksellisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä

Tomi Keto-Tokoi

  040 062 3671

  tomi.keto-tokoi@asuntokompassi.fi

Apunasi asuntokaupoilla